Karanlık? Switch Mode

Reklamsız Üyelik

Reklamsız üyelik hakkındaki bilgiler bir aşağıda olacak, ilk önce sizlerle sitenin durumu hakkında konuşmak istiyorum. Şu anda sitede aktif bir şekilde devam ettiğimiz 55 farklı seri bulunuyor. Her geçen gün de daha fazla yeni seri alıp veya eski serilerimize devam ediyoruz, kısacası aktif serilerin yanına durmadan yeni seri ekliyoruz.
Bunu yaparken de elbette ekibe yeni kişiler alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Şu anki amacımız kaliteyi kaybetmeden koruyup ekibi 30 kişiden 50-60 kişiye çıkartıp çok daha fazla seriyi aktif bir şekilde yapmak.Ve bu ekip üyelerine de emeklerinin karşılığı olarak ücretlerini veriyorum. Ve haziran ayı giderleri saymadan sadece ekibe verdiğim çeviri edit ücreti toplamda 7842 TL tuttu. Bu sayıyı daha da artırmayı umuyorum, şu anda bölüm başı sabit 10 TL veriyorum ve maalesef ki ekonomimiz yüzünden 10 TL ilk ayarladığım zamana göre az kalmaya başladı, bunu 20 TL’ye çıkartmak istiyorum.

Ancak şu anki sitenin gelirinde bunu 20 TL yapma ihtimalim yok ancak şu anki sitenin büyümesiyle 1-2 aya çıkartabilirim gibi duruyor. Ve bu sitenin tek gelir kaynağı reklamlar. Elimden geldiğince sitede reklamları az tutmaya çalışıyorum ve şahsen piyasadaki 1-2 istisna sitenin dışında diğer sitelere kıyasla en az reklama sahip site olduğumuzu düşünüyorum. Şu anda sitede sadece 1 reklam var ve o da 3 dakikada bir ekrana geliyor.

Ancak bundan bile rahatsız olan kişiler var ve şahsen bir şey diyemem, birisinin reklamdan dolayı şikayetçi olması kadar doğal bir şey yok. Ama yapacak bir şey de yok bu sitenin bir şekilde para kazanması lazım. Hele hele her 10 sitenin 5’i hırsız olmuşken, okuyucuların büyük kısmı hırsızlardan okurken, kazancımız bu kadar düşmüşken çok daha fazla kazanmamız lazım.

Bu hırsız site ve hırsız siteden okuyan okuyucular yüzünden bütün piyasa zarar görmüş durumda. Manga yapan zaten kalmadı, büyük ve stabil diyebileceğimiz ekiplerin sayısı bir elin parmağını ya geçmez ya da zar zor geçer durumda, yeni açılıp büyümeye çalışan ekipler de günümüz Türkiye şartlarından dolayı kısa sürede kapanıp duruyor. Ve ekiplerdeki bu düşüşün cidden tek büyük sebebi hırsız sitelerin artması ve okuyucuların oradan okuması.

Zaten bu siteyi kullanan kişilerin hırsız kullanmadığını düşünüyorum ancak varsa tanıdığınız arkadaşınız kendisine neden hırsız site kullanmaması gerektiğini açıklayın, bu şekilde insanlar yavaş yavaş bilinçlenecektir. Son olarak Tempesti açalı 6 yıl, manga kısmını açalıysa 4 yıl oldu.

Ben hayatta kaldığım sürece Tempest Manga ayakta kalıp çalışmaya devam edecek, bu konuda endişelenmenize hiç gerek yok. Şu zamana kadar bize destek olmuş herkese teşekkür ederim ♥

Reklamsız Üyelik

Adında anlaşılacağı üzere sitede reklam görmeyeceğiniz bir üyelik. Şu anki site tam olarak desteklemediğinden gelişmiş bir üyelik sistemi kuramıyoruz ancak iş görecek bir şey ayarlamayı başardık. Belirli bir ücret karşılığında 1 ay boyunca sitede reklam görmeyeceksiniz.
Üyeliğin ücreti 120 TL. Üyeliği almak için bana Discord üzeri yazmanız gerekmektedir. Yazacağınız zaman da bana üyelik için yazdım derseniz karışıklık olmaz. Discord nickim: kuroyukihime1

Öneri

Takip edemeyen çok fazla kişi vardır bu yüzden buradan da tekrar yaşanan her olayı anlatacağım. Evet arkadaşlar tempestfansub.com domainimiz BTK tarafından erişim engeli getirildi. Bu erişim engeli sitedeki ecchi serilerden…

Yorumlar